[linux-sohbet] Re: Ciddi bir oneri ve turkce karakter barindirmayan bir mail istegine turkce karakter barindirmayan bir mail

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: snake white (snake@linuxmail.org)
Date: Wed 11 Sep 2002 - 16:16:39 EEST


bence cok mantikli ve elimden geleni yapmaya hazirim ben. az veya cok.
----- Original Message -----
From: Bedri Özgür Güler <bedri@linuxmail.org>
Date: Wed, 11 Sep 2002 00:32:41 +0200
To: linux-sohbet@linux.org.tr
Subject: [linux-sohbet] Ciddi bir oneri ve turkce karakter barindirmayan bir mail istegine turkce karakter barindirmayan bir mail

>
> Oncelikle maili okuybilen yoksa ozur dilerim ama okuyabilen var ise eger yanit vermeyi gereksiz bulmalalarini uzuldum ve oturup soyle turkce yazmayin boyle yazilsin tartismalarini aslin konunun yaninda (zaten herdaim tartisilmasi acisindan) ikinci planda buldugumu belirtmek istedim.
> Simdi asil konuya gelecek olursak:
>
> Yazacaklarim konusunda elestirisi, onerisi veya herhangi soyleyecek bir seyi olanlar lutfen yanitlasin. Bu onemli. Boyle bir projeyi tek basina basarmak imkansiz (imkanli ise de en az 5 10 yil alir kanimca veya benim bilgilerimce). Projenin kendisi toptan imkansiz ise lutfen bunu da bildirin. Simdiden tesekkur ederim...
>
> Yeni bir isletim sistemi yazalim. Soyle ki:
> 1) Mumkun ise 512 bitlik (degilse 128 bitlik) olsun.
> 2) Sistemimiz Linux tabanli olsun ama Linux kopyasi olmasin. Kesinlikle cok daha geliskin cok daha detayli Linux'ta rastlanan her turlu sistem bazindaki sorunlardan arinmis ve hatta MacOS+Linux benzeri birsey olsun.
> 3) Sistemin tamamen ve her sekilde calismasi icin yeni bir islemci tasarlayalim. Bu islemci mumkunse 512 bitlik degilse 128 bitlik olsun.
> 4) Eger bu yeni sistemi yazmak icin C yeterli kalmiyorsa (veya yeterli olsa bile) cok cok daha geliskin (C++ dan da daha geliskin) yeni bir dil yazalim (adi D olabilir ornegin :)).
> 5)Bu proje icin gonullu veya maasli guclu bir takim olusturulsun.
> 6) Takim bir sirket veya organizasyon altinda projeyi yurutsun.
>
> Projeye elimden gelenin de fazlasini vermeye hazirim. Lutfen olumlu veya olumsuz, yapici veya yikici, moral yukseltici veya bozucu soyleyeceginiz var ise listeye veya sahsen bana gonderin (Listeye gonderirseniz tartisma imkanimiz olur).
>
> Bu liste bu onerinin yeri degil diyenler olur ise Linux listelerinden baska ve linux kullanicilarindan baska acik yureklilik ve iyi niyetle nerede, kim tartisirdi bu konuyu bilmedigimden buraya yolladim. Her turlu kusurumdan dolayi simdiden ozur dilerim.
>
> Saygilarimla...
> Bedri Ozgur Guler
> --
> Get your free email from www.linuxmail.org
>
>
> Powered by Outblaze
>
>

-- 
Get your free email from www.linuxmail.org 

Powered by Outblaze


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.