[dernek] Izmirli Linuxcularin Ilk Toplantisi

---------

From: Onur Kucuk (onur@kablonet.com.tr)
Date: Mon 10 Nov 2003 - 11:13:34 EST

  • Next message: Doruk Fisek: "[dernek] gnome vakfi yonetim secimleri"

     Merhaba,

     8 Kasim 2003 tarihinde Izmir'li linuxcular DESEM siniflarinda ilk toplantilarini gerceklestirdiler. 16:30-20:30 arasi gerceklesen toplantida pek cok konuda gorusler tartisildi ve katilimcilar birbirlerini tanima firsati buldu.

     Toplantida toplulugun adinin "Izmir Linux Kullanicilari Grubu" olmasi gerektigi ve oncelikli amacinin "Linux ve Acikkaynakkodu tanitmak ve yayginlastirmak" olmasina karar verildi.

     Olusturulan bu kullanici toplulugunun sadece kuru bir topluluk olarak kalmamasýi daha koordineli bir sekilde hareket imkani sunacak bir yapinin olusturulmasi icin "Gecici Yurutme Kurulu" olusturuldu.

     Grubu temsil edecek, duyuru ve calismalar ile ilgili bilgiler sunacak bir web sitesi hazirlanmasi ve bu sitenin yapisinin nasil olmasi gerektigi tartisildi.

     Grup calismalarinda daha onceden baslatilmis pojelerle ve diger gruplarla isbirligi icerisinde calismasi ve Izmirli butun Acikkaynakkodculari tek bir cati altinda toplayan ve temsil eden bir yapi olusturulmasi kararlastirildi.

     Toplanti ile ilgili daha detayli bilgi edinmek isteyenler simdilik http://liste.deu.edu.tr adresinden liste arsivlerinde Sayin Yasar Dereli'nin listeye ilettigi toplanti raporundan faydalanabilirler.

     Izmir ve Acikkaynakkod ile ilgili herkesi http://liste.deu.edu.tr adresinden uye olabilecekleri izmirlinux haberlesme listesine bekliyoruz.

    -- 
     Onur Kucuk
     <onur@kablonet.com.tr>
    

  • Next message: Doruk Fisek: "[dernek] gnome vakfi yonetim secimleri"

    ---------

    Bu arsiv hypermail 2.1.6 tarafindan uretilmistir.