[Pardus-kullanicilari] Elektrik Kablosu ve Video Sorunu

Fatih Yildirim fyildirim at dogus.edu.tr
4 Mayıs 2010 Sal 01:00:11 EEST


Haklısınız problemin tabii ki çözülmesi gerekir, benim anlattığım asıl çözüm bulunana kadar kendimce bulduğum bir workaround. Bir de problemle ilgili çalışma yapılacaksa belki ipucu olabilir diye düşünmüştüm.

 

From: pardus-kullanicilari-bounces at pardus.org.tr [mailto:pardus-kullanicilari-bounces at pardus.org.tr] On Behalf Of Blue Berry
Sent: Monday, May 03, 2010 2:28 PM
To: pardus-kullanicilari at pardus.org.tr
Subject: Re: [Pardus-kullanicilari] Elektrik Kablosu ve Video Sorunu

 

Peki Fatih Bey çözümün bu mu olması gerekir yani? her şartta düzgün bir şekilde kullanabiliyor olmamız gerekmiyor mu? yok kabloyu çıkart tekrar tak.kalıcı çözüm gerekmez mi?ben pil varken kabloyu takmıştım.o durumdayken bu sıkıntılar yaşandı.kolay gelsin.

 

________________________________

From: Fatih YILDIRIM | Doğuş Üniversitesi <fyildirim at dogus.edu.tr>
To: pardus-kullanicilari at pardus.org.tr
Sent: Mon, 3 May, 2010 9:59:18
Subject: Re: [Pardus-kullanicilari] Elektrik Kablosu ve Video Sorunu




Bende de aynı şekilde 3-4 kere oldu. Hatta bugün gruba eposta atmayı düşünüyordum J. Kabloyu takmadan önce güç yönetiminden performansa alıp ekran aydınlatmasını en yükseğe getirip denedim belki kandırırım diye ama yine olmadı. Sonunda kabloyu çıkarttım ekran görünür olunca kullanıcıdan logoff/çık yapıp, kabloyu takıp yeniden oturum açtığımda sorunsuz çalışıyor, en azından restart etmeye gerek kalmıyor. Firefox ile ilgili bir durum olduğunu hatırlamıyorum, KDE yada xWindow ile ilgili bir problem olabilir mi? Eğer problem Firefox ise firefoxu kapatıp kabloyu takmak yeterli olması gerekir.

 

Akşam pil ile tekrar deneyeceğim. Özellikle Firefox ve firefox suz olarak. 

 

Fatih

 

From: pardus-kullanicilari-bounces at pardus.org.tr [mailto:pardus-kullanicilari-bounces at pardus.org.tr] On Behalf Of Blue Berry
Sent: Sunday, May 02, 2010 5:54 PM
To: pardus-kullanicilari at pardus.org.tr
Subject: [Pardus-kullanicilari] Elektrik Kablosu ve Video Sorunu

 

ntv den görüntülü haber izlerken firefox ta pil göstergesi düşük güç haberi verdi ve hemen kabloyu taktım.amaaaa takar takmaz ekran karardı ve ses gelmeye devam etti.ne yaptımsa düzelmedi.ne zamanki kabloyu tekrar çıkardım düzeldi ama kabloyu takmam gerekiyordu taktım gene gitti.böyle birkaç defa denedikten sonra görüntüsüz dinlemeye devam ettim.birazdan tekrar kabloyu çıkardım ama bu sefer görüntü geri gelmedi (ses gelmeye devam ediyordu)haber bitti ekranın  siyahlığı düzelmedi.bilgisayarı tekrar başlatmak zorunda kaldım.yeri gelmişken bu firefox un canlı yayın izleyememe sıkıntısı da ne zaman çözülecek acaba onu da sorayım.en güncellenmiş şekliyle Pardus 2009.1 uluslararası sürümü kullanıyorum.kolay gelsin.

 

 

-------------- sonraki bölüm --------------
Bir HTML eklentisi temizlendi...
URL: <http://liste.pardus.org.tr/pardus-kullanicilari/attachments/20100504/f26afbc5/attachment.htm>


Pardus-kullanicilari mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi