[seminer-cg] Senlikle Ilgili...

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: Serdar KÖYLÜ (serdarkoylu@fisek.com.tr)
Date: Tue 21 May 2002 - 20:32:39 EEST


Selamlar Seminer-cg...

Senlik gibi suregen ve farkli salonlara yayilmis bir organizasyonda, Doruk'un kiymetli kilolarini korumasi icin bir seyler yapabilirmiyiz ? Benim aklima soyle bir sey geldi.

Her salona etkinlik boyunca orada kalacak sekilde bir makine adayalim. Onceden, hatta faaliyet baslamadan once, sunumlar o makinelere yerlestirilsin. Boylece bu defa yasadigimiz sorunlari onceden cozmus olmazmiyiz ? Ustelik etkinlik dokumantasyonu ve organizasyonu icinde daha farkli islerde yapabiliriz. Mesela, bir sonraki seminerin bir abstracti, genel duyurular vs. her makineye yuklenir. Konusmaci seminer sonunda o sayfayi acar. Boylece daha organize ve etkileyici bir etkinlik olur. Ayrica her zaman Evrim ULU gibi "Stress Altinda Cozum Uretme" kabiliyetine sahip arkadaslar olmayabilir. Son dakika degisikliklerini filan da dusununce, tum seminerleri tum makinalara yerlestiririz. Hatta, imkan varsa, aralarinda bir ag olustururuz filan.

Bir dahaki boyle bir organizasyonda benim cok ucuk fikirlerim var. Mesela, kayit masasi civarina bir kac PC, TV vs. koyup, devam eden seminerleri, seminer planlarini vs. orada surekli sunmak. Boylece daha neseli bir faaliyet olur..

Saygi ve sevgiler..


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.