[Linux] [kde-i18n-tr] http://www.kde.org/announcements/changelog2_1to2_2.html (fwd)

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: Gorkem Cetin (gorkem@gelecek.com.tr)
Date: Tue 05 Jun 2001 - 00:32:43 EEST


Merhaba

Simdi gonderdigim mektuptaki Turkce karakterler yine bozulacak. 2001
yilina geldik, ama hala secilen listeci Turkce karakterleri sorunlu
iletiyor. Bir kisi el atabilir mi?=20

Listar disinda hangi yazilimi kullanirsaniz kullanin, bu problem
yasanmiyor, yanlis mi biliyorum?

--
Gorkem

---------- Forwarded message ---------- Date: Mon, 4 Jun 2001 04:08:38 +0300 (EEST) From: Gorkem Cetin <gorkem@gelecek.com.tr> Reply-To: kde-i18n-tr@max.tat.physik.uni-tuebingen.de To: kde-i18n-tr@kde.org Subject: [kde-i18n-tr] http://www.kde.org/announcements/changelog2_1to2_2.h= tml Resent-Date: 3 Jun 2001 22:42:09 -0000 Resent-From: kde-i18n-tr@max.tat.physik.uni-tuebingen.de Resent-cc: recipient list not shown: ;

Merhaba

KDE 2.2 Alpha 2'yi biraz denedim. Baz=FD geli=FEmeler var. =D6ncelikle kwri= te ve kedit'e bir de kate gelmi=FE. Zaten ortal=FDkta zebellah gibi dola=FEan me= =FEhur kword, kwrite ve kedit'e bir tane daha eklenmi=FE, durum iyice =E7orbaya d=F6nm=FC=FE.=20

=DDkinci olarak yaz=FDc=FD y=F6netim sistemini g=F6rd=FCm. Hen=FCz bir yaz= =FDc=FD tan=FDt=FDp denemedim, ancak CUPS'u da i=FEin i=E7ine katm=FD=FElar. Bu durumda da=F0= =FDt=FDmlar=FDn kendi yaz=FDc=FD y=F6netim / tan=FDtma sistemleri yava=FE yava=FE ge=E7ersi= z olmaya ba=FElayacak, ya da durum yine metin d=FCzenleyiciler gibi i=FEinden =E7=FD= k=FDlmaz bir hal alacak.

Knode ve Kmail'da baz=FD eklentiler var deniyor, bir tanesini denedim, zate= n men=FClerden de yeterince fuzzy sat=FDr=FD olu=FEtu=F0unu anlay=FDnca hafif= de sinirden, =FCzerlerinde fazla durmad=FDm.

GSM telefonlar=FDn=FDn adres defteriyle e=FEg=FCd=FCm yapabilecek bir progr= am gelmi=FE, denemedim, zaten telefonumun b=F6yle bir =F6zelli=F0i olsa da ban= a birisinin =F6=F0retmesi gerekiyor (g=FClmeyin, kullan=FDrken ho=FEla=FEmad= =FD=F0=FDm - daha do=F0rusu t=FCm =F6zelliklerini hayatta =F6=F0renemeyece=F0im iki cihaz var= , birisi cep telefonu, di=F0eri de televizyon kumanda ayg=FDt=FD).

Bir program =E7al=FD=FEt=FDr=FDld=FD=F0=FD zaman bu programa ait simge, far= e imlecinin yan=FDnda yan=FDp s=F6n=FCyor, "bak, ben az sonra geliyorum, bekle az=FDc= =FDk" mesaj=FD veriyor.

=DDlk g=F6r=FCnt=FCmler b=F6yle. Konqueror biraz daha g=FCzelle=FEmi=FE, ye= ni bir oyun gelmi=FE (amiral batt=FD), Dosyalardaki "Open" ve "Save As" pencerelerinde her zaman art=FDk preview geliyor (=E7ok tatl=FD, ho=FE bir =F6zellik).. ba=FEka =F6nemli bir =FEey g=F6remedim. Hehralde kararl=FDl=FD= k =FCzerinde yo=F0unla=FEm=FD=FElar daha =E7ok.

KDE, G=F6rkem

_______________________________________________ Kde-i18n-tr mailing list Kde-i18n-tr@master.kde.org http://master.kde.org/mailman/listinfo/kde-i18n-tr

----------------------------------------------------------------------- Liste üyeliğiniz ile ilgili her türlü işlem için http://liste.linux.org.tr adresindeki web arayüzünü kullanabilirsiniz.

Listeden çıkmak için: 'linux-request@linux.org.tr' adresine, "Konu" kısmında "unsubscribe" yazan bir e-posta gönderiniz. -----------------------------------------------------------------------


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.