[LINUX:16220] Kavganin yeri burasi mi olmali ?

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: Serdar KOYLU (skoylu@altavista.com)
Date: Fri 02 Jun 2000 - 20:06:24 EEST


Evet windoz'cularla kavga bitti. Simdi birbirimizi yiyelim. Evet: kelepir fiyata top tufek bulunur imza : microsoft. Simdi ben ne grup uyesi, ne gelecek taniyan biriyim. Ama sunu soyleyeyim ne grup ne gelecek kimse linux'u sahiplenemez. Bu gulunc oldugu kadar gereksiz de olur. Linux ne gruba ne de gelecege ait bence. Bir dergi soyle boyle demis diye milletin gelecege saldirmasi da ters galiba. Cunku tenzip yazilari listelere degil, dergilere yazilmalidir, haksizmiyim. Gorkem beyi hic tanimam. Ama bir sekilde reklamini yaptirabildiyse helal olsun. Grubu sahiplenme olayi da bence yorum meselesi. Hem neden korkuyoruz ki. Eee, grubu arka bahcesi gibi gosteriyormus. Sanki linuxu bilmeyenler grubu cok iyi bilirler de. Veya linux'u bilenler de grubun kiymetini bilmezler. Bence havanda su doguyoruz arkadaslar. Sahsi fikrim gelecek'e azda olsa tesekkur borcluyuz. Simdi soyleyin bakalim. Turkiye'de alakasiz birinin "linux nedir" diye sorabilecegi, telefon rehberine gecmis kim var ? Simdi isguzarlikla 3-5 kisi saymayin
 lutfen. Gelecek dergilere boy boy ilanlar veriyor. Vatandas oyle veya boyle linux ve kendi reklamini iyi yapiyor. Tabi ki ticaret, ayri bir zenaat. Adam aksamina eve ekmek goturemese, listeye mi avuc acacak ?
Tabi ki kapitalist dengeleri korumak icin her firsati degerlendirecek.
Bunlar kendi fikirlerim haliyle, sizin fikirleriniz ne olursa olsun hepsine ayni saygiyla baktigimi ve bakacagimi soylemek istiyorum. Ve gerek grubu savunan arkadaslara, gerek gelecek personeline ayni buyuklukte selam, saygi ve sevgilerimi gonderiyorum.. Kavgayi birakip newbielere biraz daha yardimci olmak dilegiyle..

_______________________________________________________________________

Why pay when you don't have to? Get AltaVista Free Internet Access now!
http://jump.altavista.com/freeaccess4.go

_______________________________________________________________________

 
 Listeden cikmak icin:
          unsub linux
 mesajini listeci@bilkent.edu.tr adresine gonderiniz.
   Lutfen Listeci icin MIME / HTML / Turkce Aksan kullanmayin.
 Listeci arayuzu: http://listweb.bilkent.edu.tr/yardim/bilkent/linux.html
 Liste arsivinin adresi: http://listweb.bilkent.edu.tr/


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.