[Pardus-kullanicilari] RE: ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUN SEVİNDİR HAAAAAAAAAAAANNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMM!

Mustafa Erhan NALLICA mustafaerhan_nallica at hotmail.com
24 Ağu 2007 Cum 14:02:33 EEST





Date: Fri, 24 Aug 2007 13:54:18 +0300From: isingor at gmail.comTo: pardus-kullanicilari at pardus.org.trSubject: Re: [Pardus-kullanicilari] ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUN SEVİNDİR HAAAAAAAAAAAANNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMM!24.08.2007 tarihinde Mustafa Erhan NALLICA <mustafaerhan_nallica at hotmail.com> yazmış: 


pardon svn değilmiş cvsymiş bende cedeganın testi ile uğraştığım için tam doğru anlamamışım.program cvsden çekilip derlendi ve paket haline geldi.korsan programa gelelim.korsan programın çıkışı yazılımların zaten lisanslı olarak pahalı olması ve para ödemek istenmemesidir.bu durumda korsan yazılım zaten her zaman var olacak. çünkü hala ticari yazılımların çıkmasına sebep olan kişisel çıkarlar sistemi Kapitalist bir ülkeyiz.zaten işletim sistemi ve bilgisayarın esas kullanım amacıda ticaridir. bu yüzden çıkan yazılımlarında ve desteğinin ticari boyutu büyüktür. şimdi bu konuda esas temel alınması gereken bu korsan yazılımın çıkması sebebi olan ticari yazılımlar ve bunun sebebi olan ticari temelleri olan kurumlar ve onların belirleyici olan piyasacılıkları ve bu piyasacılıklarının yarattığı emek sermaye ilişkisi ve bunların az da olsa beslediği insanlar. ve bu bütünlüğü savunan kapitalizmdir. şimdi herşeyi daha doğru özetlediysek anlatmak istediğim şey korsanın çıkışı zaten bu kapitalist düzen ve onun ezip fakirleştirdiği toplumlardır.kapitalizm bitmeden ne korsan biter nede pardus %30 a gelir.zaten linux %30 olacaksa bu ülkede bu pardus gibi hala tam evrimini tamamlamamış ve gerekli evrimlerini geçirememiş bir dağıtımla olmaz.bu olacaksa daha güçlü daha kararlı daha güvenli daha linux özüne bağlı dağıtımlarla olur.
Bunca zamandır Pardus-kullanıcılar grubunu takip ederim, bu kadar saçma bir yazı okumamıştım.AliNeresi saçma özel mesaj çekerseniz sevinirim. 
mustafaerhan_nallica at hotmail.com
 
 
_________________________________________________________________
Make every IM count. Download Windows Live Messenger and join the i’m Initiative now. It’s free. 
http://im.live.com/messenger/im/home/?source=TAGWL_June07
-------------- sonraki bölüm --------------
Bir HTML eklentisi temizlendi...
URL: http://liste.pardus.org.tr/pardus-kullanicilari/attachments/20070824/7f0df6d1/attachment.htm 


Pardus-kullanicilari mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi