[Linux] Çalışma Grubu: "Türkiye'de Özgür Y azılım: Avantajlar ve Fırsatlar"

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: Cetin, Gorkem (gorkem@gelecek.com.tr)
Date: Mon 02 Sep 2002 - 17:59:23 EEST


Merhaba

İlgilenenler için - küçük bir duyuru yapmak istiyorum.

--
Görkem

Çalışma Grubu: Türkiye de Özgür yazılım: Avantajlar ve Fırsatlar 19. Bilişim Kurultayı Tarih: 6 Eylül 2002 Saat: 14:00 - 15:50 Yer: Kaya Oteli, Beylikdüzü - İstanbul

Yönetici:

Görkem Çetin (Bahçeşehir Üniversitesi)

Katılımcılar:

* Mustafa AKGÜL (LKD) * Mahmut EROĞUL (TCMB) * Bahadır AKÇAM (KPL) * Behçet Akalın (Gantek) * Kemal Akgün (Şişecam) * Hakan Oktay (YerelNet)

Özgür yazılım, dünya çapındaki e-devlet dönüşümlerinde başrol oynamaya, açık standartlar ise öncelikle benimsenmesi gereken birinci madde olmaya başlamıştır. Bu çalışma grubunda, Türkiye de açık kaynak kodlu yazılımlara verilen önemin ve bu alanda gösterilen bilincin nasıl daha çok artırılabileceği, bu sayede kamu ve özel sektörde ne şekilde tasarruf ve ek güvenlik imkanları yaratılabileceği tartışılacak, çeşitli fırsatlar ve çözüm önerileri üzerinde durulacaktır.

----------------------------------------------------------------------- Liste üyeliğiniz ile ilgili her türlü işlem için http://liste.linux.org.tr adresindeki web arayüzünü kullanabilirsiniz.

Listeden çıkmak için: 'linux-request@linux.org.tr' adresine, "Konu" kısmında "unsubscribe" yazan bir e-posta gönderiniz. -----------------------------------------------------------------------


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.