[Linux] Dikey8 Hizmet Vermeye Başlıyor (fwd)

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: burak dayioglu (dayioglu@metu.edu.tr)
Date: Fri 08 Mar 2002 - 21:33:55 EET


Merhaba,
Bilisim Guvenligi alaninda yeni bir sivil toplum girisimi olan Dikey8
web sitesini acti; ziyaret eder ve bize destek verirseniz memnun oluruz.

selamlar.

---

Date: Fri, 8 Mar 2002 19:32:19 +0200 From: Burc Yildirim <burc@olimpos-it.com>

8 Mart 2002, =DDstanbul Bili=FEim g=FCvenli=F0i alan=FDnda =E7al=FD=FEan = profesyonelleri ve konunun merakl=FDlar=FDn=FD bir araya getirmeyi hedefleyen bir ileti=FEim P= ortal'=FD olarak =E7al=FD=FEacak , ortak =FCretimi destekleyecek Dikey8 hizmet vermey= e ba=FEl=FDyor. Bili=FEim sistemleri g=FCvenli=F0inin d=FCnya =E7ap=FDnda artan =F6nemine v= e bu konuya duyulan yo=F0un ilgiye ra=F0men, konu T=FCrkiye'de hak etti=F0i ilgiyi g=F6= rmekten uzakt=FDr. T=FCrkiye'nin bu alan=FDndaki birikim eksikli=F0ini gidermeyi am= a=E7layan Dikey8, bu alanda =E7al=FD=FEan ki=FEileri ve kurulu=FElar=FD bir araya get= irerek ortak =FCretimi ve ileti=FEimi gel=FEitirmeyi, sinerji yaratmay=FD hedefliyor.

=C7e=FEitli konulardaki tart=FD=FEma listeleri, g=FCncel bili=FEim g=FCvenl= i=F0i haberleri, anketler, yaz=FDl=FDm ve makale ar=FEivi ile hizmet vermeye ba=FElayan Dike= y8, bir sivil toplum hareketi olarak bu alanda toplumsal geli=FEme i=E7in =E7al=FD= =FEacakt=FDr.

Bur=E7 YILDIRIM / by@dikey8.com Dikey8 Bas=FDn ve Halkla =DDli=FEkiler Koordinat=F6r=FC http://www.dikey8.com/

----------------------------------------------------------------------- Liste üyeliğiniz ile ilgili her türlü işlem için http://liste.linux.org.tr adresindeki web arayüzünü kullanabilirsiniz.

Listeden çıkmak için: 'linux-request@linux.org.tr' adresine, "Konu" kısmında "unsubscribe" yazan bir e-posta gönderiniz. -----------------------------------------------------------------------


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.