RE: [Linux-programlama] B2B Server (Kylix yeterli ... idi)

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view

From: Hüseyin Ergün (huseyin@su.sabanciuniv.edu)
Date: Sat 30 Oct 2004 - 13:09:26 EEST


En gec bu ayin 20'sinde calisir bir halini web'de yayinlamamiz sart.
Fikir vermesi acisindan eski proje dosyalarini internete koydum.

Bitirme projesi raporunu (ingilizce)
http://kulup.sabanciuniv.edu/~turquaz/B2B/b2b_project_report.doc
Kodlarina da (14.5 mb)
http://kulup.sabanciuniv.edu/~turquaz/B2B/B2B_server.zip
Adresinden ulasabilirsiniz.

İyi gunler.

--
Hüseyin Ergün          huseyin@su.sabanciuniv.edu
Computer Scientist    http://www.turquaz.com
& Engineer            Tel:90-216-483 9000 /2320 

-----Original Message----- From: linux-programlama-bounces@liste.linux.org.tr [mailto:linux-programlama-bounces@liste.linux.org.tr] On Behalf Of Ahmet Aksoy Sent: Saturday, October 30, 2004 12:29 PM To: linux-programlama@liste.linux.org.tr Subject: Re: [Linux-programlama] B2B Server (Kylix yeterli ... idi)

Merhaba, Önerdiğiniz yaklaşım gerçekten de konuya çok pratik bir çözüm sağlayabilir. Kodlar internete ne zaman konabilir? Şimdiden erişebileceğim bir adres var mı? (Java'da öğrenme aşamasında olduğum için zamana da ihtiyacım olacak.) Teşekkürler. İyi çalışmalar. Ahmet Aksoy Hüseyin Ergün wrote:

>Universitede B2B Entegrasyon sunucusu adinda bir bitirme projesi yapmistik. >Bu yil IBM'in yarismasina da basvurdugumuz programin ozelligi farkli >protokoller (mail,web,ftp vb. ) ve dokuman tipleri (xml,excel, sql ) >arasindaki gecisi saglamak. > >Ornegin size mail ile gelen datayi, sql sorgusuna cevirip veritabanina >girebilir. Veya ftp ile gelen edifact dosyasini istediginiz herhangi >bir(!!!) xml'e cevirip web service ile bakanliga yollayabilir. > >Biztalk benzeri tasarlanan programi java ile yazdik. GPL lisansli ozgur >bir yazilim. > >Birkac ufak degisiklikle isinizi gorecegini tahmin ediyorum. Yakinda >kodlarini internete koyariz. > >Iyi gunler. > >-----Original Message----- >From: linux-programlama-bounces@liste.linux.org.tr >[mailto:linux-programlama-bounces@liste.linux.org.tr] On Behalf Of >Ahmet Aksoy >Sent: Saturday, October 30, 2004 11:39 AM >To: linux-programlama@liste.linux.org.tr >Subject: [Linux-programlama] Kylix yeterli olur mu? > >Merhaba, >Bir haberleşme yönetim sistemi geliştireceğim. İstemci-sunucu yapısında >olacak. >İstemciler windows üzerinde koşacak ve program delphi ile yazılacak. >Sunucu program, linux üzerinde koşan mail ve fax sunucularından alacağı >mesajları, yine aynı sunucuda koşan mysql veritabanına aktaracak. Bu >nedenle görsel bir arayüz de şart değil. >Mesaj yönetim sunucusunun da windows üzerinde koşması durumunda >gereksiz bir trafik yoğunluğu oluşacağı için, bu sunucuyu linux >üzerinde geliştirmek istiyorum. >Kylix ile bu işi halledebilir miyim? Ya da önereceğiniz başka araçlar >var mı? >Teşekkürler. >Ahmet Aksoy > > > > >----------------------------------------------------------------------- >- > >_______________________________________________ >Linux-programlama mailing list >Linux-programlama@liste.linux.org.tr >http://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-programlama > >

_______________________________________________
Linux-programlama mailing list
Linux-programlama@liste.linux.org.tr
http://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-programlama


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view

---------

Bu arsiv hypermail 2.1.2 tarafindan uretilmistir.