[LINUX:16496] Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: nicholas bey hizini alamadi galiba

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

From: Serdar KOYLU (skoylu@altavista.com)
Date: Wed 07 Jun 2000 - 11:59:31 EEST


MS'nin ticari basarisi, kendine rakip olabilecek firmalarin vaziyeti onceden kestirememesi oldu. Yani MS rakiplerinin kisisel bilgi islemi onemsememesi sayesinde buralara geldi. Simdi eski defterleri acmamak lazim. Bence asil onemli olay su: MS artik yerlesti. Hala dogru duzgun windows kurulamiyor. Hala ses karti vs. ekran cozunurlugu vs. cogu kullanici icin problem. Her donanimin yaninda zahmetsiz bir surucusu oldugu halde. Bana gunluk gelen uyuz windows sorunlari, bu listedeki sorunlari bese katlar. Yok ses cikmiyor (Hoparlorun fisi takilmamis), yok bilgisayar acilmiyor (1600*1200 dersen tabi monitor calismaz) Half-life oynamiyor (Kendine cizik olmayan bir Half-Life CD'si edin). Abartmiyorum. Ilgilenen varsa ozel mail atin, bir cetelesini tutup gondereyim.
Biraz bilgisayarda ilerleyenler artik MS'nin sultasindan kurtulmak istiyorlar. Linux daha cekici geliyor. Cunku MS ne yaptigini kendi bile bilmiyor. Yaziciyi, tarayiciyi, bilgisayari kendin seciyorsun, gosteri yapip malinin en iyi tarafinin PnP oldugunu gostereceksin, o da ne: mavi ekran, millete rezil oluyorsun, hem de canli yayinda.
Anlayin artik. Diskete kopyalamayi beceremiyecek, guvenli kip'te calistirmayi, daha guzel, demek guvenli kip daha guvenli sanip sistemi devamli guvenli kipte calistiran tipler gidsinler pasa pasa windowslarini kullansinlar. Nasilsa yarin bir gun bir disket kopyalamalari gerekir, biz de gider surucuye SIKISAN paralari cikariveririz olur biter. Turkce mevzusu da ayni. Scandisk calisir. 3 secenek cikar: Kaydet, Sil, Sorunu giderme. Vatandas 'Sorunu Giderme' yi Sorunu gidermek olarak anlar, gider ona basar. Yani millet kendi dilini bile bilmiyorsa biz ne yapalim.

Ben linux'tan memnunum. Memnun olmayanlar istediklerini kullanabilir.

Herkese saygi ve sevgiler..

_______________________________________________________________________

Why pay when you don't have to? Get AltaVista Free Internet Access now!
http://jump.altavista.com/freeaccess4.go

_______________________________________________________________________

 
 Listeden cikmak icin:
          unsub linux
 mesajini listeci@bilkent.edu.tr adresine gonderiniz.
   Lutfen Listeci icin MIME / HTML / Turkce Aksan kullanmayin.
 Listeci arayuzu: http://listweb.bilkent.edu.tr/yardim/bilkent/linux.html
 Liste arsivinin adresi: http://listweb.bilkent.edu.tr/


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b29 tarafindan uretilmistir.