[LINUX:12983] Re: Egitim

---------

New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

Subject: [LINUX:12983] Re: Egitim
From: Selami AKSOY (selami@FliPPeR.BiTaV.Org.TR)
Date: Sun 20 Feb 2000 - 21:25:13 EET


Benim midem bulandI artIk sizin bu tUr maillerinizden..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SaygIlar, Sevgiler

SeLaMi.

On Sun, 20 Feb 2000, Kutay Kesim wrote:

> Linux Eğitimi:
>
> Bimel Ltd. Şti., Debian Linux-Tr gibi yeni bir oluşumu başlatmıştır: Sertifikali Linux Eğitimi. Bu Linux eğitimi CV'lerinizde size avantaj
> kazandıracak önemli bir eğitim programıdır. Linux eğitimi, Linux kullanıcılarını standart bilgi düzeyine erişmelerini amaçlamaktadır. Bu eğitim programını başarı ile tamamlayanlar, bu standartlara uygun Linux kullanıcıları olduklarını artık belgeleme imkanına sahip olacaklardır ki, bu da Linux kullanıcılarını istihdam etmek isteyen şirketlerde sertifikaya sahip olanlara avantaj sağlayacaktır. Eğitim programı sonunda verilen sertifika, Microsoft'un sertifikasında olduğu gibi uluslararası geçerliliğe sahiptir.
>
> Eğitim programı, 9:30-17:30 saatleri arasında üç tam gün olarak verilmektedir. Bir diğer katılım seçeneği ise, 19:00-21:30 saatleri arasında haftada 2 gün ve toplam 16 hafta olarak sunulmaktadır.
>
> Eğitim sonunda gerçekleştirilecek olan sınavı başarı ile geçenler uluslararası geçerliliğe sahip olan "Linux Certificated Engineer (LCE)" sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.
>
> Eğitim programı öğrenciler için özel bir uygulama içermektedir. Eğitim programına katılan öğrenciler eğitim ücretinin % 50'sini ödemektedirler. Eğitim programının dili İngilizce'dir.
> Aynı zamanda, kendi şirketlerinde "LCE" eğitim programlarını yürütmek üzere eğitmenlerin yetiştirilmesi de planlanmaktadır. Bu konuda detaylı bilgi almak için bize yazınız: fjskjdf@jhajsdj
>
> Ayrıca LCE eğitimi ile ilgili olarak, detaylı bilgiye web sayfamızı aracılığı ile erişebilirsiniz.
>
> http://www.bimel.com.tr/duyuru/seminer.3.html
>
> Eğitim programına katılanlara ilişkin Internet üzerineden erişimin mümkün olduğu bir veritabanı mevcuttur. Sertifaka sahibi olan kullanıcılara bir erişim kodu verilmektedir. Böylece eğitim programının tam güvenliği sağlanmaktadır. Şirketler, kendilerine başvuranların gerçekten bu sertifikaya sahip olup olmadıklarını Internet üzerinden kontrol edebilmektedirler.
>

 
 Listeden cikmak icin:
          unsub linux
 mesajini listeci@bilkent.edu.tr'a gonderiniz.
   Lutfen Listeci icin MIME / HTML / Turkce Aksan kullanmayin.
  Liste arsivinin adresi: http://listweb.bilkent.edu.tr/


New Message Reply About this list Date view Thread view Subject view Author view

---------

Bu arsiv hypermail 2b25 tarafindan uretilmistir.