Re: [LINUX:5421] LILO

Yusuf Kursat TUNCEL (kursat@prosoft.com.tr)
Fri, 23 Apr 1999 03:14:58 +0200 (TRK)

--
Buyuk disklerde lilo install edince acilista L yazip sonra sapitiyor. =
lilo.conf a ne yazmam gerek ?

Ornegin 1. diskten boot ediliyor fakat linux 2. diskte. Liloconf ile = otomatik yaptigimda boot disk olarak 1. disk root olarak ta 2. disk = ayarlaniyor. Lilo bir sekilde start edemiyor. Basit bir soru ama = elimdeki how-to larda bununla ilgili bir not bulamadim.

--

Buyuk disk dediginiz ne kadar buyuk ? Lilo'nun oyle LI- deyip kalmasi ya da L- deyip kalmasi disk geometrisini duzgun olarak tanimlayamadigini gosteriyor. Ya disk parametlerini liloya geceksiniz, ya da bir seyleri yanlis yapiyorsunuz. Oncelikle buyuk disklerden kastiniz ne ? 6.5, 8.6, 10.2 ? nedir ? Kac partition kullaniyorsunuz, kacinci partition a linuxu kurdunuz ?

Bir de tekrar hatirlatayim: Mesajlariniz gozukmuyor, ben bunu web arşivinden kopyalarak cevabini yazdim. Lutfen mesajini gonderdiginiz programin mime ozelligini kapatin, html olarak gondermeyin mesajlarinizi.

Listeden cikmak icin: unsub linux mesajini listeci@bilkent.edu.tr'a gonderiniz. Lutfen Listeci icin MIME / HTML / Turkce Aksan kullanmayin. Liste arsivinin adresi: http://listweb.bilkent.edu.tr/